HET WARE VERHAAL.!! 

Ik zweer op de bijbel, dat dit de waarheid is, de enige waarheid, en niets anders dan de, waarheid. Zo helpe mij god almachtig. 

————————————————————————————————————–

Leuk.!! Je krijgt kindjes. Huisje, boompje, beestje kindjes. 

Dan blijkt dat je kindjes een beperking hebben. Allevier. En op een dag zijn ze uit je liefdevolle armen gestolen. Zomaar. Zonder reden. Lees hieronder het ware verhaal. 

————————————————————————————————————
Dat wordt dus hoger beroep. Gedaan door de zoon van een officier. V. Justitie eerste klasse. 

Het zootje ongeregeld mag nu vast in de broek gaan kakken, want wij gaan eens even flink trappen.!! 

De meer dan corrupte Demmink vriendjes gaan vallen. Allemaal, en stuk voor stuk. Nu ga ik lachen.!! 

Al die aangiftes. Hartstikke vals. Leugenaars.!! 

Al die keren dat ik daar bij een stelletje verklede droplulletjes een toneelstukje heb opgevoerd, FAKE.!! 

al die keren dat ze hier voor de deur hebben toegegeven dat ze slechts”pionnen van het systeem zijn”dat ze zich als slaven laten leiden door de corrupte elite. Ben je dan knap zielig of niet.? 

Die twee keer dat ik hier volledig onterecht van mijn bed ben gelicht door de pionnetjes van het systeem. en twee maal een vals verhoor om mij de bek te snoeren. En in een goor bacterieen hol ben gesmeten. Ook hartstikke FAKE.!! 
Al die rechtszaken. Civiel en strafrecht om onze kinderen opzettelijk gevangen te houden voor duizenden euro, s bloedgeld over mijn rug. Wederom:FAKE.!! ons bedreigen met 10.000 euro als wij onze bek niet houden. FAKE EN PURE CHANTAGE, PURE MACHTSMISBRUIK. SCHERTSVERTONING.!! 
Onze kinderen worden al 12 jaar lang misbruikt en gevangen gehouden door een stel meer dan corrupte geldwolven. Ze zijn gestolen zonder geldige India tien zwijsen, zonder gedegen, deskundig onderzoek. VALSE OPZET door toendertijd T. de Reus. Van Bureau Jeugdzorg Noord Holland. Die van het begin af aan alles bij elkaar gelogen heeft. Over onze oudste zoon Angelo, over Joshua en over Benjamin. Echt, om te kotsen zo smerig. Benjamin zou in onderzoek gaan op het MKD, HET MEDISCH KINDERDAGVERBLIJF. eigendom van bjz noord Holland. Toen hadden we nog gewoon gezag, en hadden we afgesproken dat zodra Benjamin daar klaar zou zij, wij hem naar de Annie m. G. Schmidt school zouden

Overplaatsen. Alleen dat MKD werkte tegen, maar ja, wat wil je ook als dit eigendom is van de elite. Maar goed. We hebben Benjamin op eigen initiatief daar weg gehaald. Kennelijk zijn ze toen al huilie, huilie gaan doen, en valselijk een ONDER TERREUR STELLING gaan verzinnen door hoe kan het ook anders een stel huilebalken van de elite. Een rijtje mislukkelingen van de nog meer mislukte WSG. echt ik heb nog nooit zulke zielepoten meegemaakt. De nepperitus droop eraf. Inclusief hun in het zwart geklede vriendjes waar het toneelstuk mee samen werd gespeeld. Alles vals onder een hoedje. 
Nooit hebben we ergens aan mee gedaan, nog nooit hebben we ook maar iets getekend. Want papieren tekenen was zoiets als een pact met de duivel sluiten. Ongeacht of je in het hol van satan zou blijven of niet. Maar op 14 december 2006 heeft diezelfde satan, diezelfde zwarte duivel besloten om deze bloed verdienen de zaak door te zetten, en met veel excessief huiselijk geweld onze kinderen weg te roven zonder onze toestemming. Later kwamen wij erachter, dat dit was gebeurd door gigantische leugens over mij door notabene een familielid van mij, jaaa, van je familie moet je het hebben… Dus niet.!! Die had een brief geschreven naar de elite, en ik citeer:”dat deze kinderen beter ergens anders een beter leven konden krijgen, omdat ik die foute moeder was”.fijn he, om dat zo in je gezicht geslingerd te krijgen. NOT.!! en:”ik deed nooit iets met mijn kinderen na school”.nou moet u weten dat ik thuis 24/7 deskundige ambulante begeleiding had van SHERPA. inclusief het weekend en in de vakanties. En dat zmlk De KLIMOPSCHOOL. De school van Joshua gezegd had dat de kinderen overdag op school al genoeg prikkels kregen, en ze na school lekker mochten doen en laten, waar, ze zin in hadden. Dus ik hield me netjes aan alle gestelde regels. Dus zo gezegd en zo gedaan. Idem dito met een overleg dat men had ooit in huizen met de gespecialiseerde thuiszorg, die ik ook nog kreeg. Want de wsg vond dat dit te duur was, en dat alle zorg de deur maar uit moest, waar ik later de schuld van kreeg. Nee, zei de klimopschool wederom:ieder gezin hier heeft hulp, en hoe vraag je dit ook de deur uit zou willen doen. Dat gaat dus niet, omdat weze kinderen de hulp keihard nodig hebben. Nou, daar konden zowel bjz als de wsg het mee doen. Alsjeblieft, dank je wel. En weer deed ik het nog steeds goed. 
Ondanks het feit dat alles goed ging werd er dus aan “ontvoering met voorbedachte rade” gedaan. Angelo were gedumpt in een pleeggezin, lees:onderdeel geldmachine” .Joshua en Benjamin kwamen bij de crisisafdeling van de j. P. V. D. Bent in Uddel terecht. In de bossen bij Apeldoorn. Waar in overigens nooit geweest Ben, want Ik heb die elite vanaf dag 1letterlijk doodverklaard, tot op de dag van vandaag. Men heeft mij namelijk op 14 december 2006,hoogzwanger van mijn jongste lichamelijk zwaar mishandeld, met een daadwerkelijke poging tegen het leven gericht, door mij bij de VALSE UITHUISPLAATSING ZONDER GELDIGE PAPIEREN, ZONDER ART. 430,LID 3.Door W. Kuiper. Destijds team manager van de wsg tegen de grond te laten werken. Ik werd opzettelijk in mijn rug geduwd, waardoor ik op mijn zwangere buik viel, met alle gevolgen van dien. Ik begon te vloeien, en moest met de ambulance afgevoerd worden naar het ziekenhuis. Ik heb nooit een. Excuus of financiële genoegdoening gehad. Vies tuig.!! 

Manlief kwam naderhand thuis, en zag de ontstane ravage. Bank omver, tafel omver, spullen stuk. Dus die was woest. En nog steeds tot op de dag van vandaag. Ik moest verplicht in het ziekenhuis blijven op advies van een opgetrommelde psychiater die mij gelijk vol wilde stoppen met pillen. Nou. Ik dacht het toch even niet. Dus ik zei:geef mij maar een halve paracetamol en een beker warme melk. Dan slaap ik wel. Nou niet dus, want overal zag ik lichten, hoorde ik rammelende potten en wagentjes rijden. Wat een nacht. Pfff. S, ochtends de thermometer,, daarna saturatiemeter en echo apparaat om te kijken hoe het met de baby ging. Vervolgens een psychiater en maatschappelijk werkster aan mijn bed om te kijken of ik verdere hulp nodig had. Geweldig.!!  Maar niet heus.!!  Even later mocht ik naar huis. En kom je in een koud, leeg, stil huis zonder kinderen. 6 weken hoor je niets, want je kinderen moeten zgn”wennen aan de nieuwe omgeving”.nou, echt niet he. Ze vroegen zich daar af, wat onze kinderen, daar deden, want ze zagen er netjes uit, en spraken met twee woorden. Jaaa, echt waar. Desondanks kwamen ze niet naar huis. 
Naderhand zijn Joshua en Benjamin maar liefst 4 x!!!  Doorgeplaatst. Hoezo traumatiserend.!!!  Van crisishol j. P. V. D. Bent uddel naar STICHTING PHILADELPHIA te LANDSMEER. wat ik daar zag…. Een compleet uitgewoond rattenhol. Kapot behang, gore vloeren, pikkend tafelkleed, zeer cliënt onvriendelijk. En de begeleiding was vies gekleed, oud en bejaard. Ik heb nog nooit zo, n bacteriën hol gezien. Gatverdamme.!! Maar ook hier weer vroeg men zich af, wat onze kinderen daar deden. Toen Joshua daar in bad ging, riep hij huilend om mama en papa. Zelfs die leiding huilde mee, maar desondanks deed niemand iets. Vanuit Landsmeer werden ze overgeplaatst naar j. P. V. D. Bent. Locatie Tiel. Koel, koud, veel te steriel, met begeleiding die snoeihard was. Net een gevangenis. Ik ben daar een aantal keren geweest, maar het was er niet veilig. Je was er niet welkom, en je werd er letterlijk de deur uitgekeken. Walgelijk.!! Van daaruit gingen Joshua en Benjamin naar de j. P. V. D. Bent. Locatie Haalderen, waar er nu grote, dikke ruzie is, omdat wij uiteindelijk ook daar ontdekt hebben dat men de boel belazerd daar, wat we openbaar gemaakt hebben. Van groffe kindermishandeling tot zorgfraude. En ook daar wilden zowel Joshua als Benjamin naar huis. En nog steeds gebeurd er niets tot op de dag van vandaag. 
Ondertussen werd in deze stress situatie onze jongste Pepijn geboren op 24 januari 2007.wat een feestelijke gebeurtenis had moeten zijn, werd een complete domper. Angelo, Joshua en Benjamin waren er niet bij. Door de schuld van de wsg had Pepijn in mijn buik een achterstand opgelopen, waardoor hij een tijdje fysiotherapie thuis heeft gehad, wat hartstikke goed ging, wat uiteindelijk toch weer door de wsg kapot gemaakt is. Tussendoor bleven we strijden voor gerechtigheid. En wat wij al langer vreesden gebeurde ook. Op 2 september 2008 werd jongste Pepijn wederom mer veel excessief huiselijk geweld op de pers zulke maatregelen zonder geldige indicatiebesluiten, zonder art 430,lid 3 uit huis geroofd door twee heksen van de wsg. Van die dag af tot op de dag van vandaag heb ik hem nooit meer gezien. Pepijn is al bijna 11 jaar lang geheim geplaatst, en niemand doet iets. Dit is zwaar strafbaar, maar dit blijft gewoon maar doorgaan. 

Gelijk hier achter aan ben ik aangifte gaan doen van ontvoering met voorbedachte rade, wat natuurlijk niet opgenomen werd, want er zat een rechter tussen. Dus kon ik met lege handen weer terug naar huis. Waar er twee Grietjes van de ggz stonden. Of ik erover wilde praten. Huh. Mijn kind is net gejat, wat denk je nou zelf.? Nee dus. Maar wel even voorrijkosten in rekening brengen van 150 euro. En dat terwijl ze gewoon op de fiets waren. Tsssss. 
Ergens in de wandelgangen werd onze Joshua ook nog 18 jaar, en kreeg hij zonder medeweten van ons, zonder onze toestemming een curator. Hebben wij nooit om gevraagd, want Joshua zou naar huis toe komen. We zijn nooit uitgenodigd voor een zitting hierover. Nee. Dit werd ongevraagd, koel en koud in onze maag gesplitst. Slikken en stikken dus. Dit heet met een mooi woord; UPCODING. en is hartstikke strafbaar. Alsmede het sjoemelen met IQ, s. Dat is ZORGFRAUDE. ook heeft Joshua een aantal jaren geleden medisch onderzoek gehad, waar ik hemel en aarde voor moest bewegen om daarbij te mogen zijn, in het RIJNSTATE ZIEKENHUIS te ARNHEM. er moest aanvullend onderzoek komen, maar men moest info van de ouders hebben, dus kinderarts DR. SCHRAMA, van de kinderafdeling daar moest de wsg vragen om ons te mogen bellen voor achtergrond informatie. 

De toenmalige teammanager m. Krachten van de wsg weigerde dit te doen, omdat hij vond, en ik citeer:”ouders geven toch geen toestemming”waar haalde deze smerige kerel het gore rotlef in z, n donder vandaan om dingen maar in te vullen voor eigen gerief.? Hiermee is dus de OPENLIJKE POGING TEGEN HET LEVEN GERICHT” Bewezen. Door de schuld van de wsg.!! Maar wat hebben de vieze flikkers nou gedaan om ons nog meer dwars te zitten.? Ze hebben bij de rechtbank om vervangende toestemming gevraagd en gekregen. De een of andere zielepoot van de wsg heeft het rijnstate later gebeld voor uitstel van het onderzoek want, e. Ik citeer wederom:”tegen die tijd zijn ouders toch wel uit het gezag gezet, dus kunnen wij onze goddelijke kindermishandeling gang gaan. “Aldus M. Kruissen van de wsg. 
Ook hier hebben we tegen geageerd, maar werden evengoed valselijk van ons ouderlijk gezag ontheven, terwijl ze bij de uhp nog opzettelijk een minderjarige aan het ouderlijk gezag hadden onttrokken. Pepijn dus. Dus idioterie op idioterie. 

Dit gaat al jarenlang zo door. Wij als ouders krijgen al jarenlang de meest walgelijke beschuldigingen naar ons hoofd geslingerd. Laster en smaad ten top. 

Ik ben volgens deze rotzakken;  zwakbegaafd, moeilijk beleerbaar en pedagogisch niet vaardig. Zonder een enkel bewijs daarvan. En als je ze daarom vraagt liegen ze zich een slag in de rondte. Echt zeg. Kotsmisselijk wordt ik hiervan. Da. Ben je professioneel hulpverleenster met een eigen praktijk, en dan wordt je zo afgeschilderd. Yak.!! Mijn man zou in het ene dossier een pervasieve contactstoornis hebben. In een ander dossier een persoonlijkheidsstoornis hebben, en in een volgend dossier een autisme spectrum stoornis hebben. Wederom zonder een enkel bewijs. De wsg gaat hiermee dus op de stoel van de deskundige zitten, wat dus niet mag. Maar ja, zij zijn per slot van rekening God Almachtig.!!  
Wij hebben ons op eigen initiatief laten onderzoeken door ggz psycholoog G. Postma van 1 NP. Daar kwam niets uit. Vervolgens ggz centraal, psyq, e. Vrijgevestigd. Psychiater Dhr Sonnenschein te Hilversum. Tussendoor ben ik ook bij DR. Bosman in Hilversum geweest, die ptss constateerde wederom.  Door de schuld van de wsg. Maar de rechtbank besloot alles van tafel te vegen, omdat, en ik citeer:”dat kunnen er zoveel zeggen”.en daar konden we het mee doen. Nu 7 wsg zielepoten en 7 verklede zwarte toga apen verder en een waslijst aan advocaten die stuk voor stuk niets gedaan hebben, gaan wij zelf procederen met als begin een hoger beroep eindigend met een SV 12 procedure. In de hoop dat dit ons verder brengt. 
WE GAAN OP NAAR DE WAARHEID, NAAR GERECHTIGHEID VOOR ONZE KINDEREN, EN DAARMEE ALLE WSG SLACHTOFFERS.!!  SAMEN STERK.!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s